tiistai 28. elokuuta 2012

ÄIJÄENERGIA!

Vaikkakin erään parasta ennen-päiväyksen ohittaneen virottaren mielestä Suomessa on pohjoisen tympeimmät ja rumimmat emännät, niin kyllä täällä miehissäkin löytyy muutamia valioyksilöitä.
Ei pidä unohtaa sitä, että ei miehillekään kelpaa mikä tahansa:
 
 

Aivan ensiksi esittelyyn pääsee Forssan poikamiesyhdistyksen kunniajäsen, kaikkien aikamiespoikien ja peräkammarin Perojen kantaisä Olavi Perkiömäki. Periksiantamaton, rehellinen ja sisukas mies. Vaikkei tuon jyhkeävartisen ja bodatun karpaasin kutsuhuutoon ole tullut ensimmäistäkään vastausta, ei Olawi luovuta.
Radiossa Olavi kertoi, että naiselta vaaditaan; hyvät rinnat suhteessa kroppaan, ei silmälaseja, pitää tykätä esim. Dannysta ja 60-luvun musiikista, olla hyvin pukeutuva ja vaaleat hiukset. Olawilla olisi vastineeksi tarjota vähän huonontunut mieskunto, ulkonäkö vähän kuin riihipirulla  ja rehellisyyttä. No jo se nyt on saatana ettei kenenkään tämän maan suomettaren polvet ole notkahtanut. Itse vastaisin, mutta pidän enempi vaaleista ja hyväkuntoisista uroksista. Sitäpaitsi, deitti-ilmot ovat sitä varten että niissä valehdellaan, pikku vinkkinä, Perkiömäki.

Taisin mainita jossain vaiheessa Esko Kiesin..Ukko vähän puolileikillään vitsaili naistenlehden haastattelussa että naisen olisi oltava tietyntyyppinen, sorjasäärinen ja innokas kotirouva, jotta vastaisi siistipaitaisen skrakamiehen ihannetta. Toimittaja- eukko editoi haastattelun niin että Esko Kiesi sai Suomen Virallinen Sovinistisika-tittelin ja hiillostettiin Audin johdosta pihalle.
Hägglund se on melkoinen äijä. Mies joka ei pelkää tunnustaa läpsineensä tottelemattomia kakaroita, ja mies joka sanoo niinkuin ne asiat on. Se on muuten ihan totta, että metrin levyinen perse ei näytä hyvältä trikoissa.
Ilmeisesti Hägglundia haastatteli sama kuivakka kottarainen, joka ei sitten muuta saanut haastattelusta paperille.

Mutta, mennäänpä tähän päivään. Samaisen vuorokauden aikana on kaksi miehekästä valioyksilöä päästelleet aivopieruja julkisuuteen. Hyvät naiset ja herrat: Jone Nikula!
Jone lipsautti miehekkäästi radiossa, että pullukoilta naisilta lohkeaa helpommin.. Nojaa.. Jätetään Jone rauhaan, hän on kuitenkin sieltä reiluimmasta ja kilteimmästä päästä tässä kategoriassa. Jälkikäteen Jone varmasti joutuu selittelemään tekosiaan, eikä varmaan ensimmäistä tai viimeistä kertaa.. suorasanaiset kun joutuvat aina keltaisen lehdistön noitavainon kohteeksi. Puhuiko Jone ihan omakohtaisista kokemuksista?

Sen sijaan, varsinaisen aivopierun päästi eetteriin itseään miespuoliseksi Tuksuksi luonnehtiva Jyväskylän kansan toivo Henry Laasanen.
Ja mitä herran blogia lukee niin kyllä tässä vähemmästäkin alkaa näkemään märkiä päiväunia Frederikistä ja Tenkasesta.
Herra arvosteli tatuoituja naisia oikein olan takaa.. joko kyseessä oli tarkoituksellinen huomion hakeminen, tai sitten meillä on aidosti Suomen Virallinen Tynnyrikasvatettu Luolamies.
Laasasen mielestä tatuoitu nainen on helppo, ruma ja vammaisen näköinen. Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa ja tekee naisesta prostituoidun näköisen.
Laskee anteeksi mitä? Pitääkös tässä nyt ihan kilohintaa alkaa itselleen laskemaan ja täyttelemään Kelan vammaistukihakemuksia?
Kävikös tässä nyt niin että herra Laasanen naputteli itselleen huonon flaksin loppuiäkseen. Henry Laasanen, tatuointeja on ollut kautta aikojen, ne eivät ole pelkästään roistojen ja vajakkien symboli. Tatuoinnit ovat kauniita koristeita iholla, jos ne on hyvin tehty, niillä on joku symboli ja mahdollisesti tarina tai historia. Puhdas, terve ja sileä iho on itsessään kaunis, sen kauneutta voi korostaa taidokkaalla kuviolla. Tervetuloa 2000-luvulle.

Pointtini tosin on se että mies ei saa kertoa mielipidettään tai arvostella, miehellä ei saa olla vaatimuksia jos ne vähänkään poikkeaa massasta. Sen sijaan, jos esimerkiksi minä/kuka tahansa naikkonen erehtyisin julkisesti lipsauttamaan että miesihanteeni olisi charmantti, liikunnallinen ja hyväkehoinen, vanhempi herrasmies, jolla on hyvä varustelu, paksu lompakko, vene, kaksi ökyautoa ja ökykämppä sekä 7-numeroinen pankkitilin saldo ja elinaikaakin maksimissaan se 10 vuotta, se olisi ihan hyväksyttävää, sillä nainenhan saa vaatia. Miehen on syytä vain tyytyä.
Jos vastaisin, että Matti Nykäsen, Olavi Perkiömäen ja Teuvo Hakkaraisen tyyppiset miehet saa vipinää pöksyihin ja sydämeni sulamaan, olisin juntti ja perverssi.

Sitäpaitsi, kyllä se oikeasti on niin että näillä omilla avuillani on tasan yhtä hyvät mahdollisuudet saada ökyrikas miljardööri käsipuoleeni kuin Tukiaisella.
 
 

6 kommenttia:

  1. :D :D :D Ei saatana ja aina paranee! En jaksa lakata ihmettelmästä tota sun ulosantiasi. Laita nyt hyvä nainen nää juttus jokaisen hakukoneen ulottuville jos et ole sitä vielä tehnyt! Tämä on oikeasti huikeaa luettavaa ja on pakko laittaa toi tuuletusikkuna kiinni kun luen näitä sun postauksia, muuten naapurit (jotka jo muutenkin katsoo kieroon) pitää vielä enemmän pimeenä kun nauraa räkätän täällä. Ei helvetti, lisää ja pian!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, työkaverit kattelee entistä vinompaan ku hihittelee yksinään avokonttorissa omassa lokerossaan

    VastaaPoista
  3. Onpa sekavaa kirjoittelua. Jotain jutun juurta, mutta please lyhyemmin, selkeämmin.

    VastaaPoista
  4. HEi voitko please kirjoittaa tällee normaalisti eikä negatiivina (musta pohja, valk teksti) -olisi tosi lukijaystävällistä.
    Negatiiviteksti on hyvässä typografiassa vain korostuskeino, ei vakiomuoto. Se on silmille kaikkein raskain lukea ja huonoin hahmottaa. Tosi kivaa juttua ja lukisin mielellläni mutta puolen näytönpituuden jälkeen alkaa vilistä teksti muurahaisina silmissä kun se on negatiivia.

    Samaten jos pystyisit muokkaamaan sivua niin että tekstiä ei olisi sivusuunnassa niin paljon, leveästi (eli kapeampi tekstipalsta pls) Leveä palsta yhdistettynä negatiiviin tekee blogistasi tosi amatöörimäisen oloisen. Ei sanomalehdetkään vahingossa tee tekstejä sillai kapeissa "torneissa".. ..valkealle paperille mustalla tekstillä

    (ei tarvi mua uskoa, ks aiheesta ammattikirjallisuudessa http://www.valt.helsinki.fi/blogs/titta/post21.htm


    http://kulttuurinavigaattori.blogspot.fi/2011/09/mita-jokaisen-tulisi-tietaa.html

    VastaaPoista
  5. Vähänkö repesin tolle Suomen virallinen sovinistisika-tittelille :-D :-D :-D

    VastaaPoista
  6. Olavi on hieno mies.

    VastaaPoista